Про це він розповів на своєму каналі.

«Та все це гарні слова, немає поки що жодного «Плану Маршалла». Тому що «План Маршалла» так званий 21 століття, про який заявив нещодавно Штайнмайєр, який нещодавно приїжджав до Києва, — це все ілюзії. «План Маршалла» - це що, кредити? Чи це зібраний фонд, куди теж стікатимуться кредити?» – заявив Дмитро Співак.

За словами політика, Україна не має сподіватися на «План Маршалла», бо перш за все ми відновлюватимемо свою країну самі. Як наголосив Дмитро Співак, саме тому ми маємо зараз цінувати українських бізнесменів, інвесторів, представників великого капіталу, які зараз сплачують податки, відкривають нові робочі місця та допомагають Україні.

«Оце і буде «План Маршалла». Більшу частину ми відновлюватимемо самі, решту – за деякі кредити на певних умовах», - повідомив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, українців змушують платити за газ двічі, виставляючи подвійні платіжки: повернути гроші – нереально.

Також Знай.ua повідомляв, що ПриватБанк шокує українців захмарними комісіями: «Це нонсенс».