Про це він розповів на своєму каналі.

Політичний діяч зазначив, що Захід міг би реструктурувати Україні державний борг, а з урахуванням того, що йде війна і постраждав також і приватний сектор, варто вже говорити і про реструктуризацію боргу великих приватних компаній.

«Ну, наприклад, знаменита Чорнобаївка. Там стояла величезна птахофабрика компанії «Укрлендфармінг», зрозуміло, що все там знищено. Є ж борги, є кредитні зобов'язання, є європейські партнери цього холдингу, повертати гроші вони не можуть, бо нема звідки, йде війна, половина підприємств знищена», - заявив Дмитро Співак.

За словами Дмитра Співака, ця компанія вже не може виживати без допомоги держави. Держава, як наголосив політичний діяч, має звертатися за допомогою до європейських партнерів щодо списання чи реструктуризації боргів українського приватного сектору.

«Це можна навіть зробити, грубо кажучи, за рахунок там відсотків від заарештованих російських активів», - додав Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, українців змушують платити за газ двічі, виставляючи подвійні платіжки: повернути гроші – нереально.

Також Знай.ua повідомляв, що ПриватБанк шокує українців захмарними комісіями: «Це нонсенс».