Про це він розповів на своєму каналі.

«Головна новина – це показовий вихід російської армії із правого берега. Вже байдуже чому, важливі інші речі. Важливо те, що, безумовно, це рішення не просто виникло від доброї волі, а тому, що Збройні сили України щодня потихеньку там на кілометр углиб просунулися, там мости, там перерізають якісь логістичні центри і так далі», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, один бік цієї ситуації – військовий, але є ще й політичний. Як наголосив Дмитро Співак, Херсон – це торг, багато гравців у світі хочуть угоди, хочуть перемир'я, і ​​не тому, що вони люблять путіна чи не люблять Україну. Але навіть незважаючи на чиєсь бажання торгувати Херсоном, Україна не йде на угоди та звільняє території військовим шляхом.

«Просто у світі створилася така ситуація фінансова, економічна, енергетична, продовольча, політична. Багато чинників склалося в пазл, і багато гравців хочуть, щоб тут закінчилася війна», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росіяни можуть розпочати ще один наступ після гучної поразки під Херсоном: «Потрібно готуватися».

Також Знай.ua повідомляв, що окупанти готуються завдати чергового масованого ракетного удару по Україні: хочуть бити залпом.