Про це він розповів на своєму каналі.

«Після того, як було підірвано нитки «Північного потоку 1» і «Північного потоку 2», стало зрозуміло, що Німеччині не дозволять відновити енергетичні постачання газу з російської федерації, тому навіть надій на подібне відновлення зв'язків до закінчення війни та до переформатування всієї політичної та економічної системи всередині росії у німецьких еліт вже немає», - повідомив Святослав Вишинський.

За словами публіциста, німецька промисловість зараз опинилася між молотом і ковадлом, тобто між концепцією зеленого переходу, відмовою від вугільної генерації та абсолютною залежністю від постачання дешевого газу газопроводами з російської федерації.

«Відповідно, таким чином німецька промисловість виявилася між молотом і ковадлом і найближчими роками може зазнати найсильнішого економічного потрясіння з часів Другої світової війни», - заявив Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, довго утримувати тарифи на електроенергію не зможуть: коли можуть зрости суми у платіжках.

Також Знай.ua повідомляв про старт накопичувальних пенсій в Україні: Мінсоцполітики озвучило перші вимоги.