Про це він розповів на своєму каналі.

«Російським пропагандистам вкрай складно пояснити зараз своїм глядачам, чому російські війська залишили Херсон. Зараз деякі там російські пропагандисти намагаються сказати, що не можна було забезпечувати і контролювати (Херсон – Ред.) за такої обстановки», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, зараз можна почути в пропагандистських джерелах дуже багато виправдань: від передислокації на більш вдалі позиції до ускладнень у зв'язку зі ситуацією, що склалася. Але, як наголосив Борис Тизенгаузен, ці виправдання говорять про те, що звільнення ЗСУ Херсона стало серйозним емоційно-психологічним ударом по росії.

«Найцікавіше, що ніхто не залишав Херсон, їх (російських військових – Ред.) звідти вибили, створили такі умови, зруйнувавши переправи, мости, що вони (росіяни – Ред.) у принципі не можуть обороняти захоплене місто», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, московські попи ще активніше включаються у війну: готуватимуть «безстрашних мобіків» для путіна.

Також Знай.ua повідомив, що окупанти почали вивозити все із лівого берега Херсона: знають, що буде далі.