Про це він розповів на своєму каналі.

«Ми з рашкою жодних угод не підписували. Ми підписували угоди з Туреччиною і з ООН. Ми продовжуємо працювати, а те, що путін намагався шантажувати й зганьбився, це показує, що він стратегічно там ставить якісь цілі, що він хоче відтиснути НАТО, показати силу, але показав свою максимальну слабкість», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, зараз увесь світ продемонстрував, що йому начхати на цю так звану другу армію світу й «великого» путіна. Як наголосив Олександр Качура, у ситуації щодо зернової угоди нам треба з повагою поставитися до Туреччини, адже Ердоган, попри свою неоднозначну політику, показав майстерність у геополітичній сфері.

«Тобто він фактично переграв путіна і поклав його на лопатки. Але росія буде нам заважати, і я не виключаю, що можуть бути і якісь провокації», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, пропагандистка скабєєва на ходу змінює наративи, готуючи народ до поразки рф: «І армія у нас невеличка».

Також Знай.ua повідомляв, що московські попи ще активніше включаються у війну: готуватимуть «безстрашних мобіків» для путіна.