Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає політтехнолог, Північна Корея шитиме зимову форму для російської армії. Причому тканину, додає він, будуть, очевидно, купувати десь в Індії за нафту, а шити вже в Північній Кореї якісь ватники для російських солдатів.

«Ось і вся росія покладається на північних корейців, без них вона ніхто, без Північної Кореї. Дивно, щоправда, до чого дійшли. Жахливо, співчуваю насправді», - зазначає Михайло Шейтельман.

Ця ситуація, наголошує він, показує, із якою країною ми воюємо, із ким і з чим взагалі, що таке російська федерація насправді, якщо країна з населенням 140 мільйонів не здатна пошити форму для власних солдатів. За словами експерта, навіть не важливо, якою там росія називає себе армією у світі, якщо просить допомоги у Північній Кореї.

«Як ви живете у країні, яка не здатна пошити форму? Як же вам там тяжко. Ну що ж, тримайтеся, може, ви зможете побудувати на руїнах російської федерації щось більш нормальне», - робить висновок Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Калиновський розповів, чи наважиться «політичний небіжчик» Лукашенка на нову провокацію проти ЗСУ.

Також Знай.ua писав про те, що Співак розповів, чому Україна в жодному разі не повинна зараз погоджуватися на переговори з рф.