Про це він розповів на своєму каналі.

«Люди нашого віку й старше пам’ятають віялові відключення в 90-х роках. Але тоді не було війни, не було повномасштабного вторгнення, не знищували енергетичну систему, ТЕЦ наші, підстанції не знищували ракетами. Зараз знищують кожен день (критичну інфраструктуру – Ред.), випускають сотні ракет», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, енергетики відновлюють все, що знищує росія, в енергетичній сфері, і це заслуговує на величезну повагу. Як наголосив Олександр Качура, це дійсно люди-герої, завдяки яким росії не вдається зламати Україну в цій енергетичній війні.

«Війна відбувається на енергетичному фронті, і ми всі повинні допомогти в цьому. Ми повинні в пікові години, коли є рекомендації, дотримуватися концепції «теплої країни» і максимально зменшувати навантаження на енергетичну систему», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, ціни на дрова в Україні виросли майже вдвічі — як обрати якісний продукт.

Також Знай.ua повідомляв про зміну цін на тепло, електроенергію, воду та газ: українцям доведеться затягнути пояси перед Новим роком.