Про це повідомляє Promote Ukraine.

30 вересня президент України Володимир Зеленський подав заявку на вступ України до НАТО у пришвидшеному порядку. Наразі вже 11 держав-членів НАТО підтримали плани України вступити до Альянсу, зокрема Естонія, Латвія, Литва, Канада, Північна Македонія, Польща, Румунія, Словаччина, Хорватія, Чехія та Чорногорія. Інші ж країни ще не давали оцінку намірам України, хоча з деякими з них можливість вступу в НАТО вже обговорювалася.

Станом на жовтень цього року, згідно з результатами опитування соціологічної групи «Рейтинг» та Центру Разумкова, 83% українців підтримують членство України в НАТО, а 4% - проти такого рішення. Такі показники рекордні й свідчать про те, що українці прагнуть членства в Альянсі.

НАТО протягом 9 місяців війни підтримує Україну. Саме для того, щоб висловити вдячність Альянсу й посилити заявку на вступ до НАТО, українці та громадяни Європейського Союзу сформують символічний ланцюг єдності біля штаб-квартири організації в Брюсселі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, ЗСУ можуть дійти до москви за 7-8 годин: пропагандисти вже побачили українські танки біля кремля.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що росіяни палають через звільнення Херсону: найкращі цитати, які зігріють кожного українця.