Про це він розповів на своєму каналі.

«Дійсно, парламент і всі парламенти й скликання заслужили того, щоб так до них ставилися. Треба змінювати це, треба, щоб парламенту довіряли, але коли депутати мають подвійне, потрійне громадянство – це абсолютно не нормально, особливо під час війни», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, неможливо справедливо голосувати в інтересах України, якщо депутат має громадянство ще й інших країн. Саме це, як наголосив Олександр Качура, стало підставою до позбавлення деяких депутатів в Україні громадянства. Не маєш українського громадянства – не можеш бути народним депутатом України.

«Це прямо передбачено Конституцією, це прямо передбачено українським законодавством. Я це підтримую, але це не повинно бути якоюсь фрагментарною історією, це повинен бути аналіз діяльності всього парламенту, кожного депутата», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росія може отримати свого Януковича: «кухар путіна» Пригожин з 18 років став затятим кримінальником.

Також Знай.ua повідомляв, що у МЗС України поставили росіян на місце через розмови про мирні переговори: «Формула залишається незмінною».