Про це він розповів на своєму каналі.

«Ось те, що він (путін – Ред.) не їде на G20, може говорити про те, що це боягузтво, це від безсилля, що нема про що говорити, некомфортно, депресія. А можна про інше сказати. А чи не здається вам, що товариш путін вже все, ну, принаймні, політично не керує процесами в росії», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, у росії вже могло статися тихе зречення путіна від реальної влади. Поки не відомо, хто там справді править і хто ухвалює рішення. Але, як наголосив Дмитро Співак, зрозуміло одне – відсутність путіна на G20 лише відштовхне від нього тих соратників, які залишилися як у світовій політиці, так і всередині росії.

«Бо Сі Цзіньпін та інші зрозуміють, що путін все, здався і здувся. Значить, світові гравці подумають, що треба шукати нового лідера. Може це мати місце? Думаю, чому б ні», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росія може отримати свого Януковича: «кухар путіна» Пригожин із 18 років став затятим кримінальником.

Також Знай.ua повідомляв, що в МЗС України поставили росіян на місце через розмови про мирні переговори: «Формула залишається незмінною».