Про це він розповів на своєму каналі.

«Росія офіційно анексувала українські території. І що тепер бідний путін робитиме з усім цим багатством? Анексією чотирьох українських областей кремль відрізав собі будь-які шляхи відступу. І як тепер путін пояснить російським виборцям майбутню поразку?» – повідомив Святослав Вишинський.

За словами публіциста, ядерним ударом по Україні нас уже не залякати. Швидше за все, як підкреслив Святослав Вишинський, путін планує зректися влади, поки ЗСУ не вигнали з окупованих українських територій усю російську армію. Путін планує покласти тягар поразки на спадкоємців.

«Він, отже, приєднав, а вони, отже, програли. Думаю, силовики у путінському оточенні це добре розуміють», - заявив Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Михайло Подоляк розповів про сценарій Віктора Януковича для путіна, переворот уже готується: «Це буде втеча».

Також Знай.ua повідомляв, що росія може отримати свого Януковича: «кухар путіна» Пригожин із 18 років став затятим кримінальником.