Про це пише портал Акценти.

Капітан чоловічої збірної, чемпіон світу Дмитра Підручний, попри абсолютну підтримку вболівальників та біатлонної спільноти спортсменів і тренерів, набрав лише 31 голос.

Чому так сталося і хто найбільше приклався до перемоги нового партійного очільника українського біатлону?

Щонайперше, стара команда багаторічного керівника Федерації Володимира Бринзака. Як висловлювалися в кулуарах, вони дуже не хотіли приходу нової команди та відповідно аудиту багаторічного й досі незавершеного будівництва спортивного комплексу в Буковелі однією із фіри з орбіти Коломойського та перевірки витрат коштів, які надавала Міжнародна федерація біатлону.

Далі - соратники Крулька по партії, які активно включилися в роботу на місцях, щоб знайти аргументи на його користь. Тож тепер в президії та обласних федераціях суттєво збільшиться депутатського корпусу від партії Тимошенко. Так в президії вже закріпився глава Полтавської «Батьківщини, неодноразово звинувачений у місцевій пресі у шахрайстві Сергій Бєлашов.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Цікаво, що важливу роль в обранні Івана Крулька зіграли і представники команди Януковича-Табачника. Знову прославився погрозами голосувати у відповідності - генеральною партійної лінією один із організаторів антимайдану в Сумах, екс-обласний депутат від партії регіонів Анатолій Линник. Перший виступив на підтримку нового очільника українського біатлону багаторічний депутат від партії Януковича і скандальний забудовник Ігор Лисов. Соратник Табачника ректор Університету фізкультури, де проходила конференція, Євген Імас теж кинувся агітувати, проте не був переконливий, оскільки абсолютно не володіє українською мовою.

А ягідка на біатлонному торті - до президії Федерації обрано священника УПЦМосковського патріархату Олега Лазарука.

Отож, сповідування вболівальників та спортсменів з тренерами на радикальні зміни в українському біатлоні переносяться на майбутнє.

А єдиною доброю новиною є те, що новий керівник вже не ризикне, як Володимир Бринзак і К., залучати і фінансувати російських спортсменів і тренерів до українського біатлону.