Про це він розповів на своєму каналі.

«Це величезний сигнал для наших українських громадян, для українського Сімферополя, для українського Луганська, для українського Донецька, Севастополя, що там вже необхідно діставати жовто-блакитні прапори. І люди чекають цього. Я думаю, що в нас теж скоро будуть хороші новини», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, росія в Телеграм-каналах розганяє інформацію, начебто здача Херсону – це була домовленість. Однак, як наголосив Олександр Качура, росіяни поширюють такі меседжі, бо вони панікують, вони відчувають пригнічення, вони зневірилися у своїй владі й армії.

«Я спілкуюся з бійцями нашими, зі Збройними силами України, і всі вони кажуть, що це спланована з нашої сторони така контрнаступальна операція. Тобто ми їх так затиснули. Якби вони не відійшли, вони були б фактично знищені», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, ЗСУ скоро можуть зайти до Криму: спочатку знову постраждає Кримський міст.

Також Знай.ua повідомляв, що ЗСУ почали вести себе на полі бою непередбачено, і наступний крок здивує окупантів.