Про це він розповів на своєму каналі.

За словами політичного діяча, росія на саміті G20 намагалася змінити позицію України та домовитися про якесь перемир'я, щоб заморозити війну.

«Цього не сталося, тому ось від агресії, від злості, від безсилля вони починають нищити (критичну інфраструктуру України – Ред.). Ну, це терор, це звичайний терор, це навіть гірше, ніж війна. Війна йде якась наземна, має якийсь наземний принцип, а на землі російська армія програє за всіма параметрами», - повідомив Дмитро Співак.

Політичний діяч зазначив, що росія вже сама заявляє, що її так звана військова спецоперація переходить у режим захисту. Вони прийшли в Україну «завойовувати» території, а тепер їм доводиться окопуватись і тікати від ЗСУ.

«Тобто вони переходять до оборони, оборонний характер починає проявлятися», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, рот путіна пєсков зізнався, для чого нищать критичну інфраструктуру.

Також Знай.ua повідомляв, що російські окупанти виявилися не готовими вигравати війну, і провалили всі до єдиної цілі: «Щоразу зазнавали невдачі».