Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Ці люди, насправді, реагують на політичні сигнали, на політичний запит. Тобто, якщо ви людям, виборцям пояснюєте, що їм потрібні, наприклад, економічні свободи або пенсійна реформа, якщо ви їх в цьому переконуєте, з’являється політичний запит», - повідомив Дмитро Боярчук.

За словами гостя програми, коли з’являється політичний запит, то дуже ймовірно, що він увійде в програму якщо не в цьому політичному циклі, то в наступному точно. Наприклад, як зазначив Дмитро Боярчук, у 2010 році відмова від фіксованого курсу валют виглядала дуже дивно. Однак завдяки тим, хто доводив, що все рухається в неправильному напрямку, все закінчиться девальваційним шоком, все ж відбулися певні зміни.

«І так фактично з усіма ідеями, ті ж самі пенсійні реформи і будь-які речі, однак це не має гарантії однозначної», - заявив Дмитро Боярчук.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, українці перед морозами втрачають субсидії: хто і чому у важкий час залишиться без допомоги.

Також Знай.ua повідомляв, чи зараховують стаж за період перебування на обліку в Центрі зайнятості — у ПФУ дали пояснення.