Тут бачу український народ радіє обшукам СБУ в Києво-Печерській лаврі. Я теж стримано радію, щоправда обшук цей ми вимагали провести ще з 2014 року.

Але ось сьогодні оглянув грандіозне будівництво в центрі столиці воюючої України нового осередку «руського міра» від фаната Путіна-Януковича, протидиякона УПЦ Московського патріархату Новінського.

Ці російські «цибулясті»церковні бані в серці Києва - світоглядний ляпас не лише киянам, а і всім українцям!

В мене запитання до ВЛАДИ воюючої України та воюючого КИЄВА:

- хто дозволив це будівництво в центрі Києва?

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

- хто погодив цей проект «російської архітектури» в українській столиці?

- хто забезпечить школярам і вчителям 145 школи, яку припирає це московське пафосне одоробло, нормальні умови для навчання?

Сподіваюся, що нинішній очільник СБУ захищатиме національні інтереси УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ і вже не буде цілувати руки московським попам, як це нещодавно робили Голова СБУ Баканов і міський голова Києва Кличко.

Інформаційно.

Українська церква, як і українська хата трьохдільна. Найбільш поширеними для української традиції є трьохбанні церкви.

Форма куполів була сферичною та з маківкою на горі або грушоподібною, з перехватом не чверть висоти знизу. Ця форма суттєво вирізняється від цибулястих бань у церквах московського типу.