Про це він розповів у своєму блозі.

«Велика двадцятка сьогодні значить набагато більше, ніж ОБСЄ, тому що ОБСЄ не змогло зупинити початок війни в Україні. Ця організація доживає свої останні дні, тому що за будь-якого результату їй буде мало місця в Європі», - зазначив Вадим Карасьов.

За словами експерта, ОБСЄ вже зараз йде в історію, тому що в нинішніх реаліях ця організація показала себе вкрай неефективно. Політолог порівнює ОБСЄ з Лігою націй, яка була створена для підтримки миру наприкінці Першої світової війни після підписання Версальської розмови. Після закінчення Другої світової Ліга націй була розформована

«Важливо, що Зеленський таки говорить про світ. Так, зрозуміло, що шлях до миру лежить через активізацію бойових дій, адже вже зараз ми готуємось до наступу на мелітопольському напрямі», - наголосив Вадим Карасьов.

Як зазначив політолог, зараз можна спостерігати пожвавлення на фронті, навіть попри умови холоду. На його думку, шлях до миру в Україні лежить через військову перемогу ЗСУ.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Георгій Біркадзе пояснив, що таке московський патріархат насправді.

Також Знай.ua повідомив, що Руслан Бізяєв розповів, що насправді нав'язують світові глобалісти.