Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Я думаю, що в цьому випадку як мінімум ми повинні викликати посла на розмову і направити особисто Орбану ноту, зокрема й нашим європейським партнерам сказати, що вони тут імперію виростили», - зазначає Борис Тизенгаузен.

Водночас, він нагадує, що Європа багато чого прощала Угорщині. Зокрема політтехнолог говорить про блокування антиросійських санкцій, що Угорщина продовжує робити і зараз. Він констатує, що російський лобізм в Угорщині вкрай сильний, там дуже тісні взаємозв'язки, зокрема і олігархічні, ціла низка корупційних скандалів була пов'язана з російськими олігархами.

Тому, наголошує експерт, максимально жорстко потрібно реагувати навіть на найменший прояв імперських замашок навіть у голові десь або на атрибутиці. Зокрема, додає він, це стосується й ситуації із шарфом Орбана.

«Якщо зараз не відреагувати на такі найменші прояви, то це зерно впаде на благодатний ґрунт і з'являться нові праві, ультраправі організації, які будуть говорити, а давайте-ка заберемо в України, Румунії те, що нам належить. Тому максимально жорстка реакція і жодних напівзаходів навіть не має бути», - робить висновок Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Європарламент офіційно визнав росію спонсором тероризму.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, що насправді світу нав'язують глобалісти.