Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Світ змінився. У результаті цієї війни, просто знаходячись всередині України, коли ми перебуваємо в оцьому котлі наших внутрішніх переживань, ми не розуміємо того, що світ уже змінився, що у світі з’являється тенденція чи модель, або світ прагне побачити модель життя без росії», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, світ зараз вже повинен ставити собі запитання, хто замінить росію, хто буде гарантувати зернові угоди, хто буде гарантувати поставки вуглецевого пального. І зараз існує цілий ряд речей, які досі незрозумілі й опинилися під питанням. Як наголосив Олександр Новохатський, саме Україна повинна сформувати чітку модель світу після війни.

«Чи буде перемогою України вихід на кордони 1991 року? Ні, не буде. Що, десь зникне росія від того, що чи вийдемо на кордони 1991 року? Ні, не зникне. З одним підбитим оком путін почне готуватися до нової війни», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Борис Джонсон назвав країни, які скептично ставилися до війни в Україні до 24 лютого: «Це було шоком».

Також Знай.ua повідомляв, що росіяни хочуть напасти на власний Білгород, щоб заспокоїти прихильників війни: путін продовжує демонструвати відсутність логіки.