Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Мене, наприклад, аж трясе від того, що ми знаходимося в стані війни, принаймні, з 2014 року, і принаймні з 2014 року релігійна організація чи організація, яка маскується під релігійну, здійснює і продовжує здійснювати підривну діяльність проти української державності. І ці моменти треба фіксувати, і з цими моментами треба розбиратися», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, рішення з цього приводу не має лежати у формальній площині. Як наголосив Олександр Новохатський, це рішення має бути наслідком філософської концепції України й українськості. Це має бути розуміння того, що московська церква – інструмент агресії.

«Це інструмент просування злочинної та шкідливої для українців позиції, риторики. Треба доводити те, що це інструмент агресії такий самий, як і збройні сили», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, Михайло Подоляк закликав українців не шукати «зраду» через повільний наступ ЗСУ на фронті: є об'єктивна причина.

Також Знай.ua писав, коли українці знову будуть без світла та води – у ГУР попередили про нову атаку росіян: «Нас намагаються зламати».