Про це він розповів на своєму каналі.

«Росія велика за територією країна, і, чесно кажучи, уявити, що є такі інструменти, які дозволять зруйнувати її енергетичну, комунальну інфраструктуру неможливо. Точкові моменти є, можливості є, але навіть у цьому випадку я не можу уявити, щоб Україна цими своїми можливостями скористалася», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політолога, Україна зараз перебуває на боці добра, на боці цивілізації, через що вона має певні зобов'язання. Як підкреслив Олександр Кочетков, Україна повинна дотримуватися правил ведення війни, тому терор проти мирного населення росії неможливий, навіть незважаючи на те, що це населення підтримує війну.

«У цьому взагалі немає необхідності, оскільки та агресія, яку затіяв кремль, - це стрес для всієї управлінської системи росії. Ось у цих стресових умовах у них починає сипатися все саме», – заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, коли українцям повернуть світло: міністр енергетики дав прогноз.

Також Знай.ua повідомляв, де можна зарядити телефон у Києві, коли немає світла вдома: Віталій Кличко розповів про можливість евакуації.