Про це він розповів на своєму каналі.

«Влада має вжити якихось термінових дій, щоб змінити ситуацію. А це є політична воля. Тобто хтось має проявити політичну волю, наприклад, щоб ліквідувати трудову інспекцію, або ліквідувати податкову інспекцію, або ліквідувати податок на додану вартість», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, саме лідер у державі має виявити політичну волю, щоб зробити зміни. Горизонтальна довіра та сильні коаліції існують лише у демократичному світі. Як підкреслив Павло Себастьянович, рішення має ухвалювати не вузьке коло осіб, а громадянське суспільство, інтелектуали.

«Є така книга Аджемоглу та Робінсона «Вузький коридор», і там дуже докладно розглядається у різних країнах, як баланс громадянського суспільства та держапарату приводить країни до успіху. Але цей баланс встановлює держапарат», - заявив Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Денис Шмигаль розповів, що буде з тарифами на комуналку та субсидіями цієї зими: чи є привід для паніки.

Також Знай.ua повідомляв, на чому економлять українці з початку війни — обирають найдешевші товари.