Загалом "Українська команда" передала на фронт більше тисячі бандерпечей, а зараз забезпечує понад 10 тисяч українських військових наборами для обігріву.

Про це повідомляє керівник штабу "Української команди" Артур Палатний.

"Сьогодні ми передаємо на фронт 100 бандерпечей. Вони обігріватимуть наших захисників, які знаходяться у нагарячіших точках - в районі Бахмуту та Вугледару. 50 бандерпечей призначені для бійців 72-ї окремої механізованої бригади ім. Чорних Запороців. Ще 50 - для батальйону "Свобода", - розповідає Артур Палатний.

Загалом з початку акції "Тепло на фронт" "Українська команда" вже передала на передову понад тисячу бандерпечей. Волонтери забезпечили теплом майже 10 тисяч українських бійців.

"Наша акція триває. Ми продовжуємо постачати бандерпечі на передову. А крім того, почали відправляти на фронт індивідуальні набори для обігріву бійців. До них входять термоакумулятори, хімічні грілки, спиртові мініпечі, сірники тощо. Такі набори від "Української команди" також отримають не менше 10 тисяч наших захисників на передовій. Нашим буде тепло – ворогам пекло!", - зазначає керівник штабу "Української команди".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще