Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Ми маємо бути як чеченці. Чеченці – найбільш чисельний народ на Північному Кавказі, незважаючи на те, що вони більше всіх воюють. Це найбільш зарозумілий народ», - підкреслює Дмитро Корчинський.

Як він пояснює, для чеченців, по суті, існують тільки чеченці, ніхто інший проявитися в Чечні просто не може. Тобто, каже гість програми, якщо москва може бути для чеченців і дагестанців, то Чечня – тільки для чеченців. За його словами, вся справа у племінному почутті, яке ми обов’язково повинні перейняти, щоб вижити.

«І це справа не в освіті і не в підготовці. Справа в племінному інстинкті, це найгірше. Освіта, тощо – все це набувається. Якщо втрачається племінний інстинкт, втрачається все. І от нам потрібен цей племінний інстинкт, інакше ми не виживемо в цьому світі, не буде ніяких українців через три покоління», - попереджає Дмитро Корчинський.

Філософ зауважує, що у чеченців це племінне почуття будується на сімейній основі, натомість українці як сім’я практично зруйновані. На його думку, тому нам варто виховувати це почуття на основі якихось релігійних спільнот.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, що насправді світу нав’язують глобалісти.

Також Знай.ua писав про те, що окупанти вже зібралися здавати Україні Енергодар та ЗАЕС.