Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я вважаю, що це блекаут. Блекаут - це коли не контролюється енергетична система, відключається світло або на кілька годин, або на кілька діб. Це називається блекаут. Такі відключення атомних станцій та споживачів були вперше за всю історію До цього було 10 мільйонів споживачів, а нещодавно – більше ніж 10 мільйонів», - зазначає Георгій Біркадзе.

За його словами, це була спроба вкотре посіяти паніку у громадянах України, щоб люди почали кудись виїжджати, щоб люди вирішили, що це кінець: не буде води, не буде світла, зв'язку не буде й таке інше.

«Але наші сусіди-терористи дуже помилилися. 70% опитаних людей не готові їхати нікуди. 30% готові виїжджати, але мігрувати усередині країни. Може, кілька відсотків людей готові кудись виїхати, я думаю, у цих 30%, може хтось і готовий виїхати», - стверджує Георгій Біркадзе.

Проте, повідомляє експерт, якщо порівняти жовтень із листопадом, то у нас впав виїзд із країни на 11%, тобто люди вже починають більше приїжджати, ніж їхати. Крім цього, він нагадує про програму «Пунктів незламності», яку підготував ОП: всі ці місця забезпечені генераторами, там завжди є світло, зв'язок та інтернет.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, КДВА розповіли про стан інфраструктури у столиці.

Також Знай.ua писав про те, скільки ракет може випустити держава-терорист наступного разу.