Про це він розповів на своєму каналі.

«Путін розуміє, що одна-дві такі серії (ракетних ударів – Ред.), і, можливо, якось Захід жорсткіше підійде, і, можливо, щось почне відбуватися. А якщо ні, то вежі кремля заворушаться, і тоді навесні 2023 року він може просто втратити владу», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політика, ще буде серія ракетних ударів по критичній інфраструктурі України. Як наголосив Дмитро Співак, до цього треба готуватися. Через часті ракетні удари виникли проблеми, оскільки росія б'є не тільки по генерації, а й по лініях електропередачі та трансформаторах, які складно ремонтувати.

«Їх складно ремонтувати, практично неможливо. Якщо вони знищать, то треба закуповувати нові трансформатори. А це важко за умов війни: і оплата, і логістика, і доставка», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, чи зросте вартість електрики: в YASNO розповіли, що чекає на українців вже дуже скоро.

Також Знай.ua повідомляв про підготовку до блекауту: корисні поради, які полегшать життя у темряві та без зв'язку.