Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Питання в тому, що ми побачили виродження судової системи в Гаазі, у Європі, у світовому співтоваристві. Відбуваються жахливі речі, які свідчать про те, що, дійсно, завершилася епоха отого світу після Другої світової війни. Бо, насправді, Гаазький суд був таким собі еталоном, останньою інстанцією в питаннях засудження військових злочинів», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, трагедія MH17 – це військовий злочин, скоєний військовозобов’язаними, тобто особами, внесеними в офіційні списки військових частин. Як наголосив Олександр Новохатський, цей злочин був скоєний ще й під час військового конфлікту на чужій території.

«Тобто це така подія, яку мав розглядати Гаазький трибунал у зв’язку з тим, що це найавторитетніший судовий орган, який був утворений після Другої світової війни. Насправді ж, виявилося, що судді не готові працювати з військовими злочинами в умовах війни, яка триває, і виносити адекватні цим умовам рішення», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Новохатський розповів, як американські експерти ставляться до переговорів під час війни: «Усі можливості вичерпані».

Також Знай.ua повідомляв, що пропагандистка симоньян закрила рота ниючим «мобікам» і закликала «надихатися» бідним російським народом: «Треба терпіти».