Про це він розповів у своєму блозі.

«Насправді реальні цілі так званої спеціальної військової операції досі перебувають у тумані. Це ми бачимо не лише за суперечливістю заяв, а й за суперечливістю дій, коли, з одного боку, продовжуються удари по критичній інфраструктурі, з другого боку – на фронті настає затишшя, з третього боку – кажуть, що буквально промерзне земля – почнеться ескалація , з четвертого боку – що жодної ескалації не буде, вони будують оборонну лінію по лівому березі Дніпра та зміцнюють сусідні з Україною області», - розповідає Руслан Бізяєв.

Як зазначає експерт, у російських еліт немає чіткої відповіді, якою буде наступний політичний рік в умовах війни проти України, що триває. Він пояснює, що, з одного боку, існують дорогі європейські партнери з погляду бізнесу, з другого – це погана Європа, яка вводить санкції, визнає країною-спонсором тероризму, з третьої – як би саме європейські, а саме грецькі танкери перевозять російську нафту , з п'ятою – Британія закуповує російську нафту, з шостою – Джанет Єллен говорить про те, що про жодну конфіскацію активів російської федерації зараз не може навіть йтися.

За словами політолога, якщо розібратися, питання навіть не у сумі, адже за останні 5 років США надрукували 12 трильйонів доларів, а ЄС – 5 трильйонів євро, тож на тлі цих сум 300 мільярдів – нічого. Як зазначає експерт, вся справа у вигоді, а максимально не вигідно це Європі, конкретно – Макрону, який неодноразово заявляв, що він хоче стати ключовим посередником, за що сьогодні йде жорстка конкуренція.

«Бо війна в Україні – це ключовий тригер зміни геополітичного балансу у світі. І вже сьогодні в завтрашній день подивитися хочуть не тільки всі. І, відповідно, мати з цього певні бонуси», - робить висновок Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вишинський розповів, як росія використала ідею слов'янської єдності.

Також Знай.ua писав про те, що ЗСУ можуть розпочати контрнаступ відразу на 2 напрямках.