Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«На маю думку, як мінімум, у мавпи треба забрати гранату, тобто з ядерним озброєнням російської федерації щось треба робити. Я скоріш за все, для нас більш безпечний варіант – це все-таки поділення російської федерації на кілька суб’єктів, які, якщо й будуть ворогувати, то між собою», - повідомив Микола Спірідонов.

За словами експерта, практика світових війн показує, що після бойових дій завжди йде економічне піднесення країн. Як наголосив Микола Спірідонов, є надія, що після війни й на Україну очікує відбудова й певне економічне зростання.

«Треба цей час не упустити для того, щоб зміцнювати і обороноздатність, і економіку і все ж таки певним чином впливати на російську федерацію, щоб вона не могла ще нові війни розпочати», - заявив Микола Спірідонов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Україна повинна завдати ударів по російській території: МЗС Латвії підтримали наше право.

Також Знай.ua повідомляв, що кухар путіна Пригожин намагається вербувати тепер російський бізнес: погрожує всім, хто не відпустить співробітників вмирати в Україні.