«Долати кривду…

Оберігати основу суспільства - ПРАВДУ…»

Григорій СКОВОРОДА

В день 300-ліття ВЕЛИКОГО УКРАЇНЦЯ Григорія СКОВОРОДИ відвідали та підтримали мужніх і незламних УКРАЇНЦІВ рідної ХЕРСОНЩИНИ.

Наша команда протягом останніх років реалізували низку гуманітарних, екологічних та спортивних проектів в нинішньому Херсонському районі, тож і нині здійснили гуманітарну поїздку громадами саме цього району.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Передали продукти харчування для військових, які звільняють Херсонщину та продукти, гігієнічні набори та одяг для мешканців району, які пережили 8,5-місячну окупацію російською ордою вбивць, ґвалтівників та мародерів військового злочинця Путіна, а нині активно допомагають нашим героям-воїнам.

Щира подяка за організацію та участь у нашій гуманітарній справі:

Олександру Федоренку, Олегу Герасимчуку, Олександру Кулінченку, Сергію Мельнику.🤝

Добрі слова вдячності за постійну підтримку наших проектів:

Леоніду ЦЕНТИЛУ і його команді з агрофірми «КОЛОС»;

Віталію ПУСТОВІТУ та його команді з «ВОЛОШКОВЕ ПОЛЕ»;

Руслану ГОЛУБУ та його команді з агрофірми «ТАК-Агро».👏

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА🇺🇦

П.С. Нагадую, що команда «РІДНОЇ КРАЇНИ» нині продовжує реалізовувати свої просвітницькі проекти у справі творення «УКРАЇНСЬКОГО СВІТУ (зокрема «УКРАЇНСЬКА книга - ДІТЯМ України», «СКВОРОДИнівська Україна», Твій ШЕВЧЕНКО», «УКРАЇНСЬКИЙ щорічник», «Україна потрібні ГЕРОЇ», «Здоровим і спортивним бути модно»…)а також допомагає гуманітарними проектами Збройним Силам, військових госпіталям, мешканцям звільнених від окупації громад.