Про це він розповів у своєму блозі.

Як згадує експерт, у дитинстві багато хто чув розповіді бабусь та дідусів про війну, тому німці були табу, німці були чимось неприйнятним тоді. Зокрема, він нагадує про всі ці фільми про війну, коли ти щодня дивишся, як німці вбивають наших.

«І ось що сталося. Зараз німці рятують нас, німці взялися, вписалися, впряглися, Шольц каже, що вони не покинуть Україну», - наголошує Михайло Шейтельман.

Він зазначає, що Німеччина гарантує Україні економічну, гуманітарну, інфраструктурну підтримку, а також підтримку енергосистеми та зброю, щоб Україна перемогла у цій війні. До того ж, додає політтехнолог, Німеччина не збирається на жодні переговори з путіним і нікого не вмовляє ні на які переговори з путіним.

«Німеччина раптом стала головним союзником України у Європі. Уявляєте собі за 9 місяців. І раптом Німеччина спокутувала. Адже тоді окупація Радянського Союзу – це була Україна насамперед, білорусь. І Німеччина спокутувала все це цією підтримкою», – констатує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Юдкевич розповів, як виникла ГО «Зграя UA».

Також Знай.ua писав про те, що путіна може ліквідувати власну еліта.