Про це він розповів у програмі «Мемасік».

На думку експерта, держава передусім – це армія, а особливо зараз ми це прекрасно розуміємо. Зокрема, каже він, якби навіть гіпотетично війни не було, армія повинна були би бути все одно.

«І ми бачимо, як країни НАТО зараз просто сидять у холодному поті, тому що вони не підготовлені реально до війни. Розслабилися всі після Другої світової війни, Європа реально розслабилася, вона реально не здатна сьогодні відповідати на такі виклики», - пояснює Юрій Подорожній.

Зокрема, зазначає політтехнолог, можна уявити, що зараз було би із польською чи німецькою арміями, якби їм довелося воювати із росією. А Україна, підкреслює він, готувала свою армію всі ці 8 років. Водночас експерт зауважує, що дуже важливе також озброєння, як ми бачимо, перемагати можна тільки із сучасним озброєнням.

«І це вже правди ніде діти. Це має бути і сучасний дрон, і сучасне відеоспостереження, і розвіддані – це все треба. Але це треба дати в руки підготовлених, мотивованих людей», - підкреслює Юрій Подорожній.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, в РНБО розповіли, яка методика підійде Захід, щоб більше ніколи не допускати ескалації з росією.

Також Знай.ua писав про те, що лукашенко влаштовує провокацію вздовж кордону.