Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«На відшкодування ПДВ може претендувати будь-хто, у кого є від’ємне значення цього ПДВ. Допустимо, я працюю всередині ринку, але я купую обладнання тут же, усередині ринку, і я купую його з ПДВ», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, якщо людина ще не запустила своє виробництво, а тільки придбала обладнання й сировину, то коли настає період звітності, у неї фіксується від’ємне ПДВ. У такому випадку, як наголосив Павло Себастьянович, людина має право на відшкодування з державного бюджету.

«Це якщо я нічого ще не продав. А потім, коли я продав якусь свою продукцію, уже ПДВ, який прийде до мене від покупців, я буду зобов’язаний сплатити в бюджет», - заявив Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, українцям проіндексують пенсії у 2023 році: стали відомі перші цифри.

Також Знай.ua повідомляв, що роботодавці можуть отримати компенсацію за працевлаштування ВПО: розмір виплат та як оформити.