Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Правильно, тому що Китаю не треба бруднитися об російську федерацію. Сьогодні росія – це моветон, Китай відкуповується від росії невеликими поставками обмундирування, наскільки ми знаємо. Може, щось і підкидає на кшталт мікрочіпів, хоча китайські мікрочіпи за якістю набагато гірші, ніж, припустимо, тайванські, і у Китаю не такий великий їх обсяг, щоб ще ділитися з російською федерацією», - розмірковує Олег Жданов.

Проте, стверджує він, Китай просто не хоче бруднитися і чекає своє на березі річки. До того ж, додає експерт, Китай не хоче пускати до себе російську еліту, оскільки вона одразу почне якось домовлятися з китайським керівництвом.

«А якщо еліта поїде кудись у чортове болото, кудись подалі на інший бік Землі, то тоді Китай спокійно може починати інвестувати та асимілювати своє населення на російських територіях», - пояснює Олег Жданов.

До того ж, зазначає він, ми ще не знаємо, які домовленості витягне Сі Цзіньпін після нашої перемоги та розгрому росії на полі бою з папочки, яку підписував путін у момент відкриття Олімпіади в Пекіні, у свій візит, адже не дарма він туди їздив, щось вирішувалося щодо Далекого Сходу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Глоба розповіла, чи шукають росіяни правдиву інформацію про війну.

Також Знай.ua писав про те, що Постернак розповів, чи варто сьогодні боятися нападу з боку білорусі.