Про це він розповів у програмі «Розвилка».

«Я ще в кінці весни, на початку літа 2020 року казав, що у білорусі будуть протести. Я казав, що вони будуть іти за класичною методичкою так званих кольорових революцій. Я казав про те, що навряд чи цей етап протестів закінчиться для мітингувальників перемогою», - зазначає Руслан Бізяєв.

Як він пояснює, причини цього крилися в тому, що там не було ні нового порядку денного, ні жодної політичної структури. За словами політолога, це, по суті, була боротьба лівої і правої руки путіна, а відтак воно не могло закінчитися нічим іншим.

«А майбутнє білоруського народу я бачу у нашому взаємодоповненні, взаємоповазі і пошуку балансу. Але у будь-якому разі майбутнє білоруського народу, з моєї точки зору, повинен вирішувати саме білоруський народ, а не якісь люди, які будуть постійно щось намагатися нав’язати під різними соусами допомоги, поради, тощо», - міркує Руслан Бізяєв.

За його словами, узагалі майбутнє народів – це передусім спілкування для пошуку взаємодоповнення, взаємоповаги та балансу. Як підкреслює експерт, це не діалог політиків, це зараз діалог простих громадян і саме вони будуть основу майбутніх відносин держав, а політикам доведеться приймати ці правила і діяти згідно з ними.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Генштаб навів докази того, що білорусь готується до війни проти України.

Також Знай.ua писав про те, що у Польщі знову публічно підтримали Україну, і розповіли про відносини з росією після війни.