Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Зараз в Україні треба робити абсолютно інший підхід до забезпечення життя людей на території України. Зараз треба робити розподілену систему енергетичного забезпечення, уже зараз треба робити програму забезпечення будинків електрикою з власних електростанцій, які працюють, наприклад, від сонячних панелей або вітрогенераторів», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, необхідно створити кредитну програму для забезпечення електрики для будинків. І західним партнерам, як наголосив Олександр Новохатський, ця програма буде дуже вигідною, тому що завдяки цьому вони зможуть завантажити свої виробництва. Ми ж зможемо забезпечити енергетичне виживання для українського населення.

«Далі що ми робимо? Треба переглядати повністю й докорінно економічну політику в Україні. Люди потребують мінімальних податків, а ще краще – повне скасування оподаткування в тому вигляді, в якому воно у нас є», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, буде світло, як раніше: українцям пообіцяли повернути планові відключення найближчими днями.

Також Знай.ua повідомляв, що світла і тепла не буде довше: українців попередили про довгострокові відключення, заява Шмигаля.