Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, навчання помилково розглядають просто як спосіб отримати корочку, тобто сертифікат чи диплом. Тим не менш, пояснює він, насправді мета навчання – отримати знання і застосовувати їх у майбутньому.

«Мені пощастило із вчителями. Мій шкільний вчитель математики Марк Михайлович казав про свій предмет так: «Математика – це не наука, це засіб для тренування ваших мізків», - зауважує Олесь Доній.

За його словами, завдяки процесу навчання ми вчимося дисципліні, систематизації отриманих навичок, а також тренує розум. Як підкреслює ідеолог, цьому справді треба ще вчитися і вчитися, а не просто задовольнятися думкою, що український народ – найбільш працьовитий і співочий.

«Усі найуспішніші нації світу постійно працюють над собою, вчаться, вдосконалюються. Нам доведеться вчитися навіть того як вчаться інші. Той, хто творить якісну освіту, запрограмовує виграш своїх нащадків у видачу дорослих. Хочемо досягти успіху – доведеться вчитись учитися», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський розповів про повторний наступ на Київ та евакуацію.

Також Знай.ua писав про те, як зміниться розмір допомоги на дітей у 2023 році.