Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Я думаю, що увага прикута саме до податку на прибуток, тому що це така точка зіткнення підприємця й податкової. Тобто підприємець рахує прибуток, як він вважає за потрібне, він вносить до витрат те, що він вважає потрібним, а податківець на це дивиться з іншого боку», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, наразі реформатори, які стоять на захисті бізнесу, які хочуть, щоб бізнес розвивався й економіка зростала, вони намагаються зробити так, щоб уникати стосунків підприємця й податківців. Як наголосив Павло Себастьянович, саме для цього і існує податок на виведений капітал, щоб податківець не брав до уваги прибуток підприємства.

«Тобто прибуток – це внутрішня справа підприємця. Якщо він хоче взяти кредит, якщо він хоче звітувати перед акціонерами, якщо він хоче провести якийсь аудит міжнародний, там буде прибуток», - заявив Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Україні загрожує дефіцит хліба у 2023 році: яка причина та наскільки плачевна ситуація.

Також Знай.ua повідомляв, чого українцям чекати від виплати пенсій та соціальної допомоги у 2023 році: відповідь Мінсоцполітики.