Про це він розповів у своєму блозі.

«Я, до речі, зрозумів у цей момент, що насправді у путіна, звичайно ж, ціль – Київ. Йому решта взагалі не цікаво. Що йому Бердянськ? Відстоїть він Бердянськ чи не відстоїть Бердянськ, його мета – Київ. Взяти Київ він хоче», - наголошує Михайло Шейтельман.

Як він розповідає, росія готує нову армію в Україну чисельністю 200 тисяч, мабуть, у січні там знову пройде якась мобілізація. Після цього інтерв'ю, зазначає експерт, багато хто запанікував, що росіяни знову можуть піти на Київ. Проте, наголошує він, треба бути до цього готовими і Залужний має рацію, адже війна триває.

Принагідно політтехнолог зазначає, що дії військових російської федерації в окупованих містах наочно показують їхні головні цінності та філософію – все знищити та загадати. Водночас путін, додає він, нещодавно говорив про популяризацію інших цінностей з їхніх народних казок, але в житті вони дотримуються саме цих вищезазначених принципів.

«Що вони приперлися до України? Просто, щоб загадати нам життя, вони хочуть загадати життя всім. І зауважте, вони в буквальному значенні це показують. Будь-яке місто, яке звільняє українська армія, приходять у будинки, у всіх будинках все вигажено, все загажено, скрізь нагадили російські солдати. Це філософія сучасної російської федерації», - робить висновок Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Марія Тиха передбачила долю України після перемоги.

Також Знай.ua писав про те, що готує божевільному диктатору кремлівська еліта.