Про це він розповів на своєму каналі.

«Чому путін так боїться за своє життя, ось чому страх? Та тому, що параноя. Коли ти 20 років правиш країною, коли ти абсолютно зламав систему зміни влади, коли тобі можуть порахувати голоси так, як тобі буде потрібно, ти розумієш, що можеш нескінченно сидіти на троні», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, путін, створивши для себе такі умови, тепер думає, що всі довкола хочуть його вбити. Як підкреслив Борис Тизенгаузен, путін завів собі десятиметровий стіл не через коронавірус, а через свій страх бути вбитим кимось, з ким він веде переговори.

«Коли ти переписав конституцію, тоді ти думаєш, що ти бога за бороду спіймав і що всі довкола хочуть тебе вбити, ти починаєш параноїти», - додав Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, кремль на початку війни вірив у швидку перемогу: переконували США, що наслідків не буде.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков розповів, чи здатна росія досягти перелому у війні.