Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Чим може закінчитися ця війна, так теоретично міркуючи? Припустимо, що ми воюємо до кінця, що ніхто не здається, сила проти сили і більше нічого. Якщо Захід нам допомагатиме, як і раніше, у колишньому обсязі, то наша перемога неминуча», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, така війна виявиться затяжною і може тривати кілька років, тому що росія постійно надсилатиме нових мобілізованих, а ми їх знищуватимемо за допомогою все більш нової техніки і з більшою швидкістю. Як наголосив Михайло Шейтельман, мобілізація в росії теж відбуватиметься частіше.

«Оскільки західні технології просто такі хороші, що вони крутіші за будь-яке людське м'ясо, яке можна привезти з росії, то наприкінці Україна переможе, але ціною знищення всіх росіян призовного віку», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, путін планує закрити кордони для чоловіків після загальної мобілізації, гра на виживання починається.

Також Знай.ua повідомляв, чи підлягають мобілізації юнаки до 27 років, які не проходили строкову службу — адвокат дав відповідь.