Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Зараз в Україні, якщо ми будемо створювати нові заводи, якщо ми будемо закуповувати іноземне обладнання, ми будемо виробляти свою техніку, то ми будемо закуповувати іноземні компоненти, наприклад, ті самі мікросхеми, і будемо закуповувати їх за кордоном», - повідомив Павло Вернівський.

За словами економіста, неможливо налагодити власне виробництво без імпорту товарів з-за кордону. Як наголосив Павло Вернівський, навіть попри витрати на імпорт продукції, власне виробництво техніки стимулюватиме українську економіку й буде сприяти економічному розвитку держави.

«Це тому, що ми щось можемо закуповувати за кордоном, але щось можемо і виробляти всередині», - додав Павло Вернівський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, експерти назвали війну в Україною найтехнологічніше просунутою - ЗСУ продумують кожен крок до дрібниць.

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Кулеба запевнив українців, що ЗСУ отримає всю потрібну зброю вже зовсім скоро: лише питання часу.