Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, у путіна зараз своя непроста ситуація. Зокрема, зазначає він, коли командувач угрупуванням доповідає безпосередньо, це означає, що довіри до міністра оборони та начальника Генерального штабу немає.

«Можу навести безліч історичних прикладів навіть із Другої світової війни. Чому свого часу і товариш Сталін приймав доповіді безпосередньо, і Адольф Гітлер вважав, що генерали його просто дурять?», - констатує Руслан Бізяєв.

Також він повідомляє, що в російській армії на 2023 рік намічено реформу, але, щоб провести цю реформу, потрібнен перепочинок як мінімум. Крім цього, додає політолог, рівень крадіжки та корупції у російській армії – це, в принципі, рівень корупції та крадіжки у російському суспільстві, у російських елітах.

«А 2024 рік – це президентські вибори у росії. путін поки тримає баланс між різними угрупованнями, але як піде справа далі - поживемо і побачимо. Але в будь-якому разі тій вежі кремля, яка була ініціатором 24 лютого, зараз потрібна маленька переможна кампанія, хоч якась, інакше від них відвернуться останні союзники, особливо на Близькому Сході та в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Там не люблять слабких», - робить висновок Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, росіяни планують налагодити виробництво іранських Shahed.

Також Знай.ua писав про те, що Буряченко пояснив, чому сьогодні багато громад мають дефіцитний бюджет.