Про це він розповів на своєму каналі.

«Я також хочу сказати слова вдячності, і раніше ми якось цього не помічали, а сьогодні бачимо, що у нас сьогодні кіберфронт – це один із значних фрагментів цієї великої війни, яку сьогодні росія веде в Україні. Весь світ знає, що в росії серйозну увагу цьому приділяють», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, попри це, українським фахівцям вдалося відбити тисячі кібератак ворога. Як підкреслив Дмитро Співак, весь світ тепер бачить, що ця знаменита, хвалена кібернаступальна армія росії не може нічого досягти в Україні.

«Честь та хвала нашим фахівцям, нашій кібербезпеці, цьому департаменту, який щодня відповідає за безпеку країни», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, трофейні танки і БТР припадають пилом на складах ЗСУ без діла: захопили, але використовувати не можуть.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, яка доля чекає на російських військових після війни.