Про це він розповів на своєму каналі.

«Першим кроком до переговорів є не готовність навіть сторін, не обговорення якихось положень. Ні, першим кроком є те, що сторони погодили тему переговорів, про що вони говоритимуть», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, поки обидві сторони конфлікту не визначать тему, яку обговорюватимуть, сенсу у переговорах немає. До того ж, як наголосив Олександр Кочетков, ця тема може визначатися навіть не на найвищому рівні, а на рівні довірених спеціалістів.

«Так ось зараз у нас жодної теми для спільних переговорів не зазначено. За тією ж традицією, обидві сторони в такій ситуації виходять із максимальними вимогами», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, трофейні танки і БТР припадають пилом на складах ЗСУ без діла: захопили, але використовувати не можуть.

Також Знай.ua повідомляв, що ЗСУ наблизилися впритул до Кремінної і можуть взяти під контроль основні дороги Донбасу: а у росіян все стабільно погано.