Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як розповідає експерт, Україна спромоглася вистояти проти росії саме тому, що український народ виявив свою ідентичність: люди готові сидіти в окопах, йти в ТРО, жертвувати собою, займатися волонтерством. До того ж, додає він, для українців це настільки важливо, що вони готові жертвувати здоров'ям, часом, сім'ями, стосунками, усім.

«Ця ідентичність існує і саме вона наділяє певну низку людей якостями, які роблять ось цю всю нашу державну формацію країною року», - наголошує Олександр Новохатський.

Також він пояснює, що британські та американські розвідслужби, аналітики помилилися у своїх прогнозах на початку війни, оскільки оцінювали не ті ознаки та якості, вони не враховували нашої національної ідентичності.

«Вони оцінювали розмір ВВП країни, розмір збройних сил, озброєність, наявність паливно-мастильних та інших супутніх, розумові здібності командного складу, індивідуальні характеристики істеблішменту, депутатів, які входять до комітетів з оборони, співробітників міністерств, відомств, головного офісу країни, їхню схильність, їхню причетність», - пояснює Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, щодня 70-100 російських окупантів включають голову і намагаються здатися в український полон.

Також Знай.ua писав про те, що наступний ракетний удар росії може бути більш масованим.