Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

Як зазначає гостя програми, лукашенко сьогодні юлить, намагається всидіти на двох стільцях, бо боїться та розуміє, чим для нього все це закінчиться. Крім цього, додає вона, у нього клепки в голові більше, ніж у путіна, як і інстинкту самозбереження.

«Причому лукашенко, мені здається, займає позицію лідера. Щоправда, там є момент, що білорусь та росія – таки фінансова коаліція. І росія ж, по суті, білорусь годує із якогось боку. Допомагає, як мінімум. І лукашенко зараз не знає, що робити», – пояснює Марія Тиха.

На думку відьми, якийсь відсоток білорусів на боці росії вже воює, так само, як і на нашій. Тобто, стверджує вона, йдеться про білорусів у російській формі, але це не надто масштабно. Інше питання, констатує гостя програми, чи вступлять білоруси у війну проти України під своїм прапором і у своїй формі.

«За картами так. Все ж таки так. Але, знов-таки, розумієте, це відсоток, тобто це якийсь відсоток. Я схиляюся все ж таки до того, що так. Але це відсоток, не так, як русня йде на нас», - розповідає Марія Тиха.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у росіян до весни закінчаться всі ракети, а нового виробництва вистачить на один залп на три місяці.

Також Знай.ua писав про те, що експерти розповіли, що встигло впасти на території білорусі за 10 місяців війни.