Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Є така помилка, багато хто думає, що Ізраїль – це ще одна європейська країна, що є Італія, Угорщина, Ізраїль. Ні, взагалі Ізраїль – це азіатська країна», - наголошує Михайло Шейтельман.

Як він розповідає, ізраїльтяни знають, що вони мешкають в Азії. До того ж, додає експерт, йдеться не про тих росіян, які приїхали 10 років тому, навіть ті, хто приїхали 30 років тому вже знають, що вони живуть в Азії, вони в центрі Близького Сходу.

Тому, пояснює він, в ізраїльтян азіатські інтереси: їм цікаво, що думає Єгипет, що думає Йорданія, що думає Ліван, а російсько-українська війна далеко.

«Для ізраїльтян це таке, на периферії. Вони за нас при цьому морально, духовно, бо знають, що йде геноцид. Оце вони знають. Але воювати за нас…», - констатує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у Зеленського назвали точну кількість наших військових у російському полоні.

Також Знай.ua писав про те, що ЗСУ можуть найближчим часом взяти стратегічну точку.