Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Тих причин війни, які вони (росіяни – Ред.) називають така величезна кількість, що вже довелося згрупувати. Мало того, багато завдань, які спочатку визначалися, вони потім знімалися. Тобто насправді таке враження, що ми маємо справу з абсолютно шаленими людьми», - повідомив Володимир Шевченко.

За словами вченого, дії росії абсолютно алогічні, складно знайти реальну причину, чому вона раптом вирішила розпочати війну. Як підкреслив Володимир Шевченко, причина війни може бути в тому, що просто російська система влади протягом 22 років після приходу путіна не змінювалася та деградувала.

«Вона настільки деградувала під впливом корупції, кумівства, криміналу, що вона просто не витримала стрес-тест – війну. Війна реально виявляє те, що насправді є. І ось росія це не витримала», - заявив Володимир Шевченко.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, в Україні назвали нові умови припинення війни з рф: «Ніхто не зупиниться».

Також Знай.ua повідомляв, що окупанти готують мобіків для контрнаступу, але ЗСУ мають свої плани.